FB-juni17

Tour of Norway for Kids

Tirsdag 7. Juni kommer Tour of Norway for Kids med ritt for kidsa på Sotra! Håpet er å gjenta suksessen fra i fjor, hvor arrangementet ble flyttet opp på baksiden av Sartor Storsenter og hvor man lagde en tøff og utfordrende løype med dråpeformet arena til stor stas for store så vel som små.

Så her gjelder det å feste hjelmen og stramme bremsene, og komme seg ut med hele familien!

Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekkes fire heldige vinnere av  nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura!

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!

Mer om Tour of Norway for Kids