Tour of Norway for kids – 23. august 2022

På denne sensommerdagen tirsdag 23. august kl. 18:00 skal Tour of Norway for kids, Norges desidert største sykkelritt for barn, lage sykkelfest for de unge rytterne på Sotra ved Fjell Ungdomsskole. Dere tar med sykkel og hjelm, og vi tar med premier:)

Påmelding:

Tour of Norway for kids er helt gratis.
Alle får t-skjorte og premier, og det er åpent for alle mellom 0 og 12 år som har hjelm og noe med hjul.

Utdeling av startnummer fra kl. 17:00.
Første pulje starter kl. 18:00.
De minste med trehjulsykkel og støttehjul er først ut. Så 5-6 år, 7-8 år og til slutt 9-12 år.
Arrangementet er ferdig ca kl. 19:00.

Påmelding er åpent helt frem til start men like så greit å gjøre det med en gang:)

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook eller Instagram.

Om løpet

Tour of Norway for kids er Norges desidert største sykkelritt for barn, hvor alle som starter vinner og alle får premie!
Det er gratis å delta, og alle deltagere får sin egen «kids» t-skjorte og flotte deltagerpremier.

Sjekk oss ut på sosiale medier, og bruk #tourkids i alle sykkelbilder dere legger ut, årets beste bilde vinner nemlig en sykkel!

Vi gjør som alle andre store sykkelritt med respekt for seg selv, på slutten av hvert arrangement deler vi ut tre spesielt designede sykkeltrøyer på vilkårlig nummer som vi trekker ut!

Eneste kriteriet for å kunne vinne en av disse premiene er å delta.

Rittet er åpnet for alle mellom 0 og 12 år, vi kjører det klassevis, med følgende intervaller:

– Trehjulsykler og støttehjul
– 5-6 år
– 7-8 år
– 9-12 år

Hos oss kommer sikkerheten i høysete, så ingen får starte uten hjelm. Har du sparkesykkel er det bare å slenge seg med. Vi er ikke helt konsekvente på alderstrinn, er du fire år og har tatt av støttehjulene er det valgfritt om du vil kjøre sammen med trehjulssykkel og støttehjul eller fem og seks år. Samme gjelder om du er 5 år og fremdeles kjører med støttehjul på. Trehjulssykler og støttehjul kjører som regel en kortere runde enn de resterende klassene, her er det lokale justeringer på hvert enkelt sted. De andre klassene kjører rundløyper på rundt 500 meter, så justerer vi antall runder etter alder.

I år er det 18. sesongen vi er på veien. Vi skal som alltid besøke ca 50 ulike steder rundt i hele Norge. Står ikke ditt sted på årets turneliste kan du oppfordre din lokale sykkelklubb eller idrettslag om å søke for å bli vertsklubb neste sesong!

Sjekk oss også ut på facebook, der holder vi dere oppdatert daglig under turneen, og legger ut alt av videoer, bilder og informasjon.

Ved å delta på arrangementet godtar du at Tour of Norway for Kids og våre sponsorer/samarbeidspartnere kan bruke bildene av deltakere i ettertid, og at Tour of Norway for Kids eier alle rettigheter.

Vi ses til sykkelfest!