Lisens hos NIF

Som medlem i CK Sotra kan du løse lisens for sykkel og triathlon. Du trenger lisens for å kunne delta i konkurranser. Du kan velge mellom aktiv lisens og engangslisens, eller forsikring for ritt uten tidtaking. Merk at sykkel lisens ikke kan benyttes som triathlon lisens og vice versa.

Aktiv lisens (Sykkel / NCF)

Aktiv lisens kan bestilles av alle som er medlem i CK Sotra og har betalt medlemskontingent for inneværende år. Med aktiv lisens kan en delta i alle typer sykkelritt. Lisensen innholder også en obligatorisk forsikring.  Merk at du ved bestilling kan velge en utvidet årslisens, denne gir deg bedre forsikringsdekning. Her er Forsikringsvilkårene og dekningsgrad for de ulike lisenstypene.
Lisensen bestilles via EQ Timing og administreres via min side i EQ timing.

Aktiv lisens (Triathlon / NTF)

Aktiv lisens kan bestilles av alle som er medlem i CK Sotra og har betalt medlemskontingent for inneværende år. Med aktiv lisens fra Norges Triatlonforbund kan du delta på Triatlon konkurranser. Les mer på Norges Triatlonforbund sin hjemmeside. www.triathlon.no. Lisens må bestilles via klubben. Send mail til triathlon@cksotra.no og spesifiser hvilken lisens som ønskes kjøpt.

Engangslisens

Det kan løses engangslisenser ved turritt. Disse kreves inn av turrittarrangøren. For dem som skal delta i aktive ritt, kreves det at rytter løser aktiv lisens. Det kan bare gjøres av klubbmedlemmer. Dette kan også lønne seg for ryttere som har planer om å delta på flere turritt i løpet av sesongen. Aktiv lisens dekker også trening enten alene eller i regi av klubben.
Trimlisens (forsikring)I ritt uten tidtakning (trimritt) er lisens ikke nødvendig, men NCF har en forsikringsordning for trimryttere.